forex-2

Edith Helwegen

Naast mijn bedrijf Serenity Coaching handel ik in valuta en aandelen. Ik ben hier 2 jaar geleden mee begonnen na een seminar over Financiële Vrijheid en meerdere opleidingen in Forex en Stocks.

Op dit moment volg ik een mentorprogramma in Amerika en een programma in Engeland om mezelf te blijven ontwikkelen.

Omdat handelen in valutahandel en aandelen bestaat uit 80% psychologie en 20% analyse past dit heel goed bij mij. Het is belangrijk om zo neutraal en stressvrij te handelen. Als stresscounselor heb ik ruim 5 jaar ervaring met het begeleiden van mensen die stressklachten ervaren.

Mijn missie is dan ook beginnende traders te begeleiden naar een objectieve mindset tijdens het traden.

In mijn vrije tijd lees of wandel ik graag, zing ik in een kleine zanggroep en doe ik yoga.