Financieel-onafhankelijk

Waarom financiële onafhankelijkheid?

Op een moment dat geldgebrek in mijn leven kwam, was ik in shock. Mijn partner had zijn beste opdrachtgever verloren en zou nog ongeveer €20.000,- aan loon van hem krijgen. Geld lenen van familie, elk dubbeltje omdraaien is niet leuk. Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat veel mensen die werkeloos zijn en of in de bijstand zitten dit elke dag ervaren.
Ik hield mezelf voor dat ik nooit maar dan ook nooit meer in zo’n situatie terecht zou komen. Ik moest in actie komen maar ik wist niet hoe.

Mijn bedrijf liep redelijk maar ik hield weinig geld over. Ik wilde echt verder met mijn bedrijf maar wist niet goed hoe. Ik had iets van begeleiding gehad bij de start van mijn bedrijf maar achteraf was dit voor mij, niet de goede begeleiding voor mij geweest.

Ik ging naar de een seminar voor ondernemers en kwam in aanraking met succes, leiderschap en meerdere geldstromen. Ik was helemaal enthousiast. Dat was het helemaal! Helaas kon ik de training die ik graag wilde volgen niet betalen, maar toch veranderde er wat in mijn brein. Ik wilde groot denken en niet klein blijven.

Driekwart jaar later ging ik samen met mijn partner een seminar over Financiële Vrijheid. Ik vond het belangrijk dat mijn partner meeging. Ik kwam heel enthousiast en in de flow terug van het vorig seminar en kon thuis niet uitleggen wat er gebeurd was. Ik kon het wel uitleggen maar het werd niet begrepen.
Nu kon ik mijn ideeën en enthousiasme delen en we waren het er beide over eens dat onze financiële situatie moest veranderen. We schreven ons in voor een aantal trainingen waarbij we naast ons werk, extra geldstromen konden verdienen.

Dit was het begin van een weg waarin we beiden het doel stelden financieel onafhankelijk te willen worden door meerdere geldstromen te creëren. Het is een lange weg want snel geld verdienen bestaat niet. Het is fijn om deze weg met mijn partner te delen, Je kunt elkaar motiveren, inspireren en van elkaar leren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *