Onbegrip

Onbegrip

Op mijn weg naar financiële vrijheid kom ik veel onbegrip tegen van mensen in mijn omgeving. mensen die vinden dat ik niet zo veel uren moet werken, of mensen die regelmatig vragen of ik al miljonair ben. Mensen denken dat ze straks een goed pensioen krijgen en die zich afvragen waar ik me druk over maak. Deze mensen hebben meteen een mening en vragen bijna nooit naar het waarom.

Nee, ik ben nog lang geen miljonair maar weet wel welke stappen ik moet zetten en krijg stap voor stap de mindset van een miljonair.

Ik ben me ervan bewust dat ik mijn hoofd boven het maaiveld uitsteek en een andere weg op ga dan de mensen in mijn omgeving.

Waarom wil ik financieel onafhankelijk worden? Lees mijn blog

Deze mensen brengen mij juist niet aan het twijfelen maar laten me zien dat er nog veel werk voor me ligt om mensen bewust te maken van de noodzaak voor meerdere geldstromen.

Ja, financiële onafhankelijkheid is ontzettend hard werken en doorzetten. Er is geen legale manier om snel rijk te worden. Ook bij mij zit het soms tegen en lukt het niet meteen. Ik ben dan ook blij met een partner die hier hetzelfde over denkt, weet waarom ik de stappen neem die ik zet en mij hierin steunt. Ik ben onderweg vrienden verloren en dat doet pijn. Maar ik kom steeds meer mensen tegen die hetzelfde denken als ik, waar ik mee kan sparren en die dezelfde dingen meemaken als ik. Zo kan ik mijn focus houden en mijn weg naar financiële onafhankelijkheid vervolgen.

Laat je niet door anderen weerhouden van de doelen die je echt graag wil behalen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *